fiery_jjki
Invité

Bywam na kilku polskich kasynach dluzej niz wypada sie przyznac i prawde mowiac te wszystkie budy zlewa mi sie w jedno. Do Fiery Play trafilem przypadkiem z piec miesiecy temu i zostalem dluzej niz planowalem. Biblioteka gier robi wrazenie — w okolicach 3000 pozycji, Play’n GO siedzi tam mocno, Gates of Olympus rzecz jasna na pierwszej stronie, ale sa tez pare rzeczy od Yggdrasil i Big Time Gaming, a to juz rzadkosc.

Oferta na start to standard: 100% do jakichs 1500 zl oraz 200 darmowych spinow, dawkowane po 20 dziennie. Wager x40 — nie jest to gwalt, ale uwazajcie na max bet, bo jest limit stawki przy odgrywaniu. Byl tez jakis no deposit na kilkadziesiat spinow, nie testowalem osobiscie. Regulamin i kody najlepiej sprawdzic u zrodla na [url=https://dewsworld.com]fiery play polska[/url] przed rejestracja, bo te liczby lubia sie zmieniac.

Zakladanie konta trwala jakies trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Wplacalem karta i raz Skrillem, jest tez Bitcoina i kilka altow. Kasa przychodzi na Skrilla tego samego dnia, przelewem czekalem dwa dni robocze. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie troche mnie wkurzyla, ale to standard w licencjonowanych kasynach.

Na zywo siedze najczesciej — stoly od Evolution robi tam robote, zywi krupierzy i owszem, sa tez polskie stoly. Crazy Time i Monopoly Live jak zawsze, choc przy wiekszym obciazeniu wieczorem obraz mi sie raz zacial. Na telefonie wszystko chodzi w przegladarce — appki brak, i to jest moj glowny zgrzyt, ale strona jest lekka.

To co mnie faktycznie zirytowalo, to czat — Fiery Play gada po polsku, ale w nocy przechodzi na angielski. Kiedys zeszlo mi prawie pol godziny na czlowieka, choc problem ogarneli. Papiery z Curacao — nie jest to MGA, jednak wyplacili mi wszystko co wygralem.

Nie mowie, ze Fiery Play jest to jakas rewolucja — to po prostu porzadnie zrobiona strona. Gram sobie wieczorami na male stawki i tyle.