mostbet_giOn
Invité

Obstawiam tu od zeszlej jesieni i nie ukrywam zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.

Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO jest wszedzie — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, choc od miesiaca czesciej siedze na Yggdrasilu. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.

Pakiet na start jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty plus paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Obrot w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyciagam wygrane zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Czat z konsultantem jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.